PDA

View Full Version : Is anyone having problems with the board?



Karlin
13th April 2007, 11:45 AM
I had a report of it hanging and not showing threads?

K.

debjen
13th April 2007, 03:23 PM
I'm not having any problems but was wondering if there was a way to show posts when it says "more posts beyond current depth" or something like that without having to go up and click on that.

Otherwise I like the new look

Karlin
13th April 2007, 04:19 PM
If you go into the User CP then Edit Options down near the bottom in Misc Options you can set the board to always show all threads regardless of date. Is that what it means by 'depth'? Are you talking about when youare normally looking at the board, or doing a search?

matties mum
13th April 2007, 04:49 PM
I have no probems but cannot post photos ---Aileen and the gang (Jazzie---Barney---Sam)

debjen
13th April 2007, 10:52 PM
I tried to copy and paste what I meant but not sure it shows it properly but inside a thread when looking at all the lines it will show "more replies below current depth" and you have to click on that to see the rest of the replies and it can happen several times in one reply...changing to show all regardless of date didn't change anything. I'm in hybrid mode if that helps.

Thanks

Andrea&Diva┬┤s mom New Theme - Puppy Eyes 9th April 2007, 07:29 AM
Laura&Lia http://farm1.static.flickr.com... 9th April 2007, 08:43 AM
Lani two of my favorites of little... 9th April 2007, 09:22 AM
Lindsay Puppy Dog Eyes x's... 9th April 2007, 10:42 AM
Donna27 http://i30.photobucket.com/alb... 9th April 2007, 11:55 AM
More replies below current depth...
Yvonne117 Alfie looking... 11th April 2007, 03:50 AM
Lisa_T http://farm1.static.flickr.com... 11th April 2007, 04:20 PM
cavalicious I love the last one Lisa! But... 11th April 2007, 05:36 PM
Kodee Gotta Agree! Enter your last... 11th April 2007, 10:52 PM
Spencer'sMom I probably shouldn't take... Yesterday, 03:30 AM
Roberta Here is Trevor giving his... 11th April 2007, 05:36 PM
moniechris How am I to choose!? This is... 11th April 2007, 05:48 PM
WoodHaven Here is... 11th April 2007, 05:54 PM
IsabellaBugatti These are great! So many... 11th April 2007, 07:38 PM
natalieandmike Probably too late on this... Yesterday, 08:00 AM
Cathy T You all are melting me with... Yesterday, 09:36 AM
anniespeeps This was taken on the long... Yesterday, 07:28 AM
Moviedust http://i9.photobucket.com/albu... Yesterday, 10:21 AM
arasara Sandy, you are so silly.... Yesterday, 10:58 AM
matties mum It is getting harder to pick... Yesterday, 03:09 PM
More replies below current depth...

pippa
13th April 2007, 11:54 PM
My avatar seems to be gone

Zippy
14th April 2007, 12:06 AM
I can't figure out the photos/avatar......but I found the emoticons. :)

Bruce H
14th April 2007, 12:15 AM
The way I found to post pics is to clic on the little picture with the mountains and sun. A pop-up then comes up that you can paste the url into. Don't know what happened to the img thing, but this works.

The avatars were lost with the transfer; you have to re-insert them by clicking on the UserCP near the top left of the page and working down from there.

Remali
14th April 2007, 01:24 AM
I've not had any troubles so far.

Moviedust
14th April 2007, 01:32 AM
I know exactly what you're talking about. I'm in hybrid mode as well. It shows in the thread outline that there are more posts, but there's no apparent way to get to them once you read the posts that display on the screen UNLESS you click on the link in the outline, which means you have to scroll back up to the top of the screen.

Caraline
14th April 2007, 02:03 AM
No problems here.

mhabca
14th April 2007, 02:09 AM
No problems for me either

debjen
14th April 2007, 02:31 AM
I know exactly what you're talking about. I'm in hybrid mode as well. It shows in the thread outline that there are more posts, but there's no apparent way to get to them once you read the posts that display on the screen UNLESS you click on the link in the outline, which means you have to scroll back up to the top of the screen.

Yep that's what I'm talking about..*G*

Kodee
14th April 2007, 06:15 AM
No problems with hanging, posting or messaging.

The DogBlog has me scratching my head? When you set defaults they dont seem to take. I am not sure how you add friends to view or whether network means Cavalier Talk or all of their blogs? But I realize Cavalier Talk doesnt control that section - maybe I will figure it out later.

*Pauline*
14th April 2007, 08:34 AM
I was getting emails to alert me to replies even on this new format but I must have clicked on something because now they are gone. What can I do please?

It's ok, I sorted it now.

Claire L
14th April 2007, 08:58 AM
No problems so far :D

I'm enjoying playing around with all the new features and the Zoints system looks great. I love the fact that I can allow only registered members to see what I write :cool:

As they say in the Amstel ad "this is gonna be great..!"

:flwr: :rah:

*Pauline*
14th April 2007, 09:08 AM
I love the fact that I can allow only registered members to see what I write :cool:
How do you do that?

brid kenny
14th April 2007, 01:33 PM
a bit worried that 2 porn sites have come up automatically when I click to go on since new format.

Claire L
14th April 2007, 01:56 PM
How do you do that?

I went into the member profile and it give a list of features that you can use or reject. I just clicked on what I wanted. Haven't tried it out yet so don't know if it works. I just selected "only registered members can read my posts"

Give it a try and let me know how you get on...

:flwr:

Claire L
14th April 2007, 02:00 PM
a bit worried that 2 porn sites have come up automatically when I click to go on since new format.

I have this forum listed in my favourites and I click on the link each time to come online, no problems so far. Are you doing something different ???

:flwr:

Karlin
14th April 2007, 02:01 PM
Where are the porn sites coming up, Brid? That sounds like you have been infected with a virus that is redirecting your browser; the board shouldn't have any redirects. You should scan for spyware and viruses. It sounds ike you have been infected with an iframe exploit -- that makes your browser redirect. Very common exploit using Internet Explorer browsers that aren;t patched.

brid kenny
14th April 2007, 04:45 PM
No it's my home page.

ann
16th April 2007, 11:27 PM
Can't see how to add emotions to posts now???

sannie
16th April 2007, 11:38 PM
none as such, I did experiment with posting a pic on my profile and managed to make it HUGE, it was so funny, but I had to delete it because it really was a huge mushed up close up of my face!!

ANd of course, I was blowing kisses right, left and center to all and sundry, sorry!


But I do like the new board, it seems easier to get around and I like the new look.

I'll go back to the profiles when I get some time.

Well done,:thmbsup: