Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Did anyone need to reset a password to log on?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    24,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    15

    Default Did anyone need to reset a password to log on?

    Just wondering if you had to get a new one sent or if you could just log on as normal?

    K>

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Northeast, USA
    Posts
    901
    Post Thanks / Like

    Default

    I was able to log-on just as before with the same password.
    Lynn
    Momma to Molly (blen) Maxwell (tri) Nora (blen) and 2 kitties

    Ohhh yeah...and 2 human (20 & 21 yr old) "children"

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    New Jersey USA
    Posts
    2,998
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    1

    Default

    Me too. No issues at all, but I do know that some people are having trouble finding the site today because their old bookmarks don't work.

    Once at the site, I think most people have been fine though.
    Lani
    (a.k.a. Lucky's & Sparky's mom!)

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Northeast, USA
    Posts
    901
    Post Thanks / Like

    Default

    Yes, I had to re-do my bookmarks also, as Lani said.
    Lynn
    Momma to Molly (blen) Maxwell (tri) Nora (blen) and 2 kitties

    Ohhh yeah...and 2 human (20 & 21 yr old) "children"

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    189
    Post Thanks / Like

    Default

    Over the weekend, my old link in favorites took me to the page that said the board was temporarily down. Last evening, it took me to a "page not found" (rather than a re-direct) so I put "cavaliertalk.com" into Google and the new link came up right away.

    And I was able to log-in as always once I got here.
    - Pat

    Mom to Pepper, Ruby boy (b. 5/10/05), and Milly, Blenheim girl (b. 3/3/06)

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Wisconsin
    Posts
    969
    Post Thanks / Like

    Smile

    My old password worked just fine, no problems so far. It's nice to be back here!
    ~Renee, Bailey & Maddie, and RIP my beloved Bentley.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Auburn, IN
    Posts
    260
    Post Thanks / Like

    Smile

    Me too. The old password worked just fine. I just had to update my bookmark to point to the new site. And I even have an avatar now. So all is right with the world.

    Dave
    Dave
    "My dog's not spoiled ... I'm just well trained."


  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Home Base in Ohio
    Posts
    909
    Post Thanks / Like

    Default

    Password worked fine...
    [B][COLOR=yellowgreen]We[/COLOR] [COLOR=plum]Love [/COLOR][COLOR=yellowgreen]Cicero[/COLOR]![/B]
    [B][COLOR=yellowgreen]"Suum Cuique"[/COLOR][/B]
    (To Each Thier Own)

  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Derbyshire England
    Posts
    487
    Post Thanks / Like

    Default

    Password worked fine, just had to update favorites

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    401
    Post Thanks / Like

    Default

    I've been soooooo confused. My bookmark wasn't working so I thought the site was down. Then I had to change my password, and it took me 3 tries to figure out how to do it right. I don't think my brain is functioning properly.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •