Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: upgrade completed/bad code removed

  1. #11
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    northern ireland
    Posts
    237
    Post Thanks / Like

    Default

    i am so glad the board is up and running again, i was wondering what on earth had happened, i was getting withdrawal symptoms,

  2. #12
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Davis, CA
    Posts
    778
    Post Thanks / Like

    Default

    I just backed up all my files and my precious photos of Rory onto an external hard drive! Phew! Last year I lost everything but thankfully I had just gotten the computer a few months earlier, so there wasn't a ton on there and I was able to retrieve most of my photos and files before it completely crashed. But I feel safer now knowing that I have a complete back up (since a few weeks ago) on an external drive should this computer crash again. I should put all the new photos on there, too....
    Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.
    --Roger Caras

  3. #13
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    North East England
    Posts
    944
    Post Thanks / Like

    Default

    i was wondering what was going on as every time i tried to log on it would automatically close the page icon_yikes

    i even emailed maxxs-mummy to see if it was just me

    glad we're back icon_banana

  4. #14
    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis
    Posts
    1,718
    Post Thanks / Like

    Default

    icon_banana Thanks Karlin! icon_banana
    Jen, Abbey (Tri Cavalier) & Gus (White Min. Schnauzer)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •